Sunday, August 17, 2008

Moist Chocolate Cake

Just want to share my recently deco chocolate moist cake for my customer... Any comment and suggestion from you guys? I think I need more practice... I'm still an armature in this deco thing. If you would like to try the cake recipe, please click the cakes label on the right side and choose the moist chocolate cake title. To my friend Mel, I hope you liked the cake.

4 comments:

akakerin said...

Assalamualaikum Ain,
akak ada send comment utk. ain tapi tak appear pun! nak ucapkan terimakasih atas hadiah teddy bear tu,first time tau dapat hadiah dari kawan blog.lagi satu nak ucapkan selamat hari lahir dan moga dikurniakan cahayamata yang comei macam mak dia jugak. tengok cokelat kek tu lapaqlah pulak sebab baru balik dari tolak kereta akak yang rosak kat tepi jalan tadi!bai...bai ain

ain said...

Waalaikumsalam kak erin,
Oh ye ke..tak taulah pulak ain pasaipa komen akak tak appear pun. Sama2.Terima kasih atas doa' akak, semoga dimakbulkanNya..amin. Kesiannye, kereta rosak... tanda kena beli baru kut...hehe. bai..bai kak erin.

Myza said...

Strawberry tu banyak sgt la Ain. Kalau letak buah lain pun ok gak.peach, kiwi, strawberry. Nmpk byk colour skit!

Ainyusri said...

Oh ok.. lain kali ain campur2 buah utk deco atas kek tu..tqvm kak myza for the komen.